Thursday, March 31, 2005

Report Status!

Je, lumet onkin melkein jo lähteny! Tänään vois vielä kattella josko menis käymään Lempäälän keskustassa vähän vetämässä settiä. Viime viikonloppuna tuli piste i:n päälle wallflipeissä, kun ainavaan hieman lähemmäs seinää siirtyneet alastulot loppuivat pään ja seinän radikaaliin yhteenottoon. Samoin meinas käydä myös Mundolle joka siirtyi toistaiseksi varhaiseläkkeelle wallflipeistä :D

Mutta mutta, katsoopa joskos sitä sais jonkun lähteen tänään mukaan.

Wednesday, March 16, 2005

Yarr

Viime lauantai olikin aika rälee. Wall flipit lähti luistamaan minulta että Traveninilta. Tai no, itse en kyllä vielä täysin saanut kesytettyä tuota liikettä, mutta innolla odottamaan ens lauantaita.

Wallflippiä ja bäckflippiä sit reenaan. murr

Thursday, March 03, 2005

Maaliskuuta viedään

Jees, aikaa viime postista onkin kulunut jo melkein kuukausi. Aika vierii nopeasti ja tätä menoa sitä ollaankin sitten kohta jo kesässä. Kovaa pakkasta on viimeaikoina ollut ja luntakin on tullut lisää.

No mutta, tänään sitten käytiinkin Traveninin kanssa vähän hyppimässä entisen Hakkarin ylä-asteen koulumme katolla. Perin kiinostavaa aluetta tuo katto, erittäin paljon vaihtelevia tasoja mitkä takasivat sekä loistavat kiipeily- että hyppymahdollisuudet. Pahemmilta naarmuilta selvittiin säikähdyksillä ja ihan mukava oli päästä taas vähän toteuttamaan tätä lajia.

Eipä sitten muuta, lauantaina reeniä, Tampereelle voitais muute jossain välissä mennä.